Matrassen afbeelding
alternatieve afbeelding voor Matrassen
Auping

Matrassen

Een matras kopen die bij je past, dat klinkt eenvoudiger dan het is. Een matras heeft een gemiddelde levensduur van 8 tot 10 jaar, dus is het belangrijk dat je matras goed aansluit bij jouw persoonlijke slaapwensen. De één heeft het vaak warm ’s nachts, de ander eerder koud. Misschien is er sprake van allergieën of andere lichamelijke klachten. In dat geval speelt de samenstelling van de matras een extra belangrijke rol bij de aankoop.

En dan is het nog de vraag of je partner dezelfde persoonlijke voorkeuren heeft. Zo kun je er ook voor kiezen om twee losse matrassen aan te schaffen, in plaats van één tweepersoonsmatras te kopen. Hoe gezellig het ook is om samen één matras te delen, elk lichaam is anders. Vaak wordt het lichaamsgewicht anders over de matras verdeeld en dat vraagt dan ook om andere steunzones. Auping heeft daar iets op gevonden: wij maken tweepersoonsmatrassen met 2 individueel afgestemde kernen, zodat je allebei de juiste ondersteuning hebt binnen één matras. 

Kom langs in onze winkel voor professioneel slaapadvies op maat en probeer de Auping matrassen zelf uit. Ook de online matrasadviseur helpt je bij het kiezen van de beste matras op maat.

Door heel goed te kijken en te luisteren naar jouw persoonlijke eigenschappen en voorkeuren, maken we matrassen voor een zo goed mogelijke nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Want iedereen is nét even anders. Alle Auping-matrassen zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle bedden en boxsprings.