Gestoffeerd kader afbeelding
alternatieve afbeelding voor Gestoffeerd kader
Lattoflex

Gestoffeerd kader

Een gestoffeerd bedkader à la carte

Een bed dat u maximaal comfort biedt, maar ook een design dat bij uw interieur past : met Lattoflex is dat perfect mogelijk. Combineer uw bedkader naar hartelust met verschillende hoofdborden, diverse kleuren en stoffen en meerdere poten. Zo verkrijgt u een geheel die harmonieus uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Kies uw bedkader : dit is een kader met vier gestoffeerde sponden en hoeken die bij de afwerking lichtjes afgerond werden.

Kies vervolgens uw hoofdbord : dit vormt een perfect element om uw bed een vleugje persoonlijkheid te geven. Verkiest u een strakke, hedendaagse stijl ? Of gaat uw voorkeur eerder uit naar een gezellige, romantische uitstraling ? Er zijn 24 opties voorhanden om aan uw wensen te beantwoorden.

Kies daarna uw stof: u hebt keuze uit meer dan 60 stoffen van voortreffelijke kwaliteit, verkrijgbaar in schitterende kleuren, om ervoor te zorgen dat de kleur en het design van uw bed perfect op de sfeer van uw interieur afgestemd zijn.

Kies ten slotte de poten: u hebt keuze uit 3 verschillende soorten poten. Maak uw keuze uit de twee afwerkingskleuren en werk uw bed zo tot in de puntjes af.

Slapen wordt puur genieten!